Verkoopadvies

De verkoopadvies afdeling binnen EMSEQ Audiovisuals houdt zich voornamelijk bezig met advisering en verkoop van audiovisuele projecten voor scholen, kerken, horeca, sport- en zwemhallen, bedrijfs- en overheidsgebouwen.

Geluidsplan
In opdracht van, en of in samenwerking met technische adviesbureau's, installatiebedrijven en directe opdrachtgevers, ontwerpen wij een geluidsplan voor een nieuwbouw of renovatie project. Hierbij worden de wensen en eisen van de opdrachtgever en gebruiker van het pand vertaald in een passend geluidssysteem, waarbij rekening wordt gehouden met eventuele toekomstige uitbreiding of veranderingen in gebruik. Zo'n geluidsplan kan bestaan uit een eenvoudige omroepinstallatie, maar ook uit een geavanceerd digitaal meer-zonesysteem, waarbij meerdere ruimtes gelijktijdig en onafhankelijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Om het even welk systeem nodig is, het geluidsplan kan worden aangevuld met een of meerdere dovenlussen (ringleiding) en of video presentatieapparatuur.

Eindgebruiker
Niet alleen met de opdrachtgever, maar ook met de eindgebruiker gaan wij graag aan tafel om alle wensen te bespreken. We komen helaas regelmatig situaties tegen waar niet is geluisterd naar de eindgebruiker. En dan blijkt bijvoorbeeld later dat er bij het maken van het bestek een geluidsinstallatie is ontworpen omdat er een microfoon nodig zou kunnen zijn, terwijl er niet gekeken is naar wat het systeem eigenlijk zou moeten kunnen!

Professionele merken
Met vooraanstaande merken als Bose Professioneel, Electro-Voice, Sennheiser, Cloud en Palmer kunnen we samen met ruim 25 jaar ervaring en opgebouwde kennis binnen Sales voor iedere geluidstechnische wens van de opdrachtgever een oplossing bieden. Door onze jarenlange ervaring kennen we ook de kwaliteiten van deze merken en hun service voor als het eens een keer onverhoopt mis gaat met een technisch onderdeel. Wij hebben dan ook meerdere producten van onze verkochte merken in voorraad om in het uitzonderlijke geval van storing direct een oplossing te kunnen bieden.

Getrainde technici
Om de kennis van de steeds innoverende producten op peil te houden worden de mensen binnen Sales keer op keer getraind in de nieuwste technologie├źn van de producten in het leveringspakket.

Uw vragen beantwoorden wij graag op het e-mailadres: sales@emseq.nl of telefonisch op het nummer 0544 - 376688.

25 jaar licht, geluid en podia verhuur!

EMSEQ Audiovisuals is een internationaal opererende onderneming in lichtgeluidvideotruss en podia verhuur. Met ruim 25 jaar ervaring bieden wij naast gedegen vakkennis tevens professionele creativiteit binnen de audiovisuele branche. 

Wij zorgen voor service op maat: exclusieve vormgeving van uw muzikale en/of bedrijfspresentatie, transport, installatie en bediening van de door u gewenste apparatuur. Door de ontwikkelingen binnen onze branche nauw te volgen zorgen wij er voor om de nieuwste technologie├źn in huis te hebben. EMSEQ Audiovisuals werkt uitsluitend met producten en apparatuur uit het hoogste segment van de markt.

Meer over ons