Trussbouw

Verhuur van Prolyte truss systemen.
Tegenwoordig is truss niet meer weg te denken bij beursstands en op de diverse podia. Truss is namelijk een zeel veelzijdig product dat leverbaar is in diverse vormen. Het gebruik van truss is te vergelijken met Meccano, maar dan op grote schaal. Truss is een bouwsysteem met eindeloze toepassingen, want trussen zijn makkelijk op en af te bouwen en snel te verplaatsen.

Voor allerlei evenementen
U kunt ons terug vinden bij allerlei evenementen in de Achterhoek en de Randstad. Zo hebben wij ervaring in het werken aan popfestivalsbeurzen, vergaderingen, sportevenementen, concerten en musicals. Dit is ook de reden dat wij een ruim assortiment aan producten hebben. Van de verhuur van verlichting tot geluidssystemen; u kunt bij EMSEQ Audiovisuals terecht.

Onze specialisten staan voor u klaar
De professionele werknemers van Emseq Audiovisuals helpen u graag met de verschillende stappen die horen bij het plannen van een evenement. Niet alleen zorgen wij voor de verhuur van de juiste verlichting. U kunt bij ons ook terecht voor de exclusieve vormgeving van het evenement, het transport en de installatie van de producten en de bediening ervan.

Wij helpen u graag
EMSEQ Audiovisuals is altijd bereikbaar om te helpen met het voorbereiden van uw evenement. Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u direct contact met ons opnemen. Aarzel daarom niet en bel naar 0544 37 66 88 of mail naar rental@emseq.nl. Wij hebben eventueel ook een contactformulier op de Contact pagina.

Producten