Theaterproducties

Zet uw theaterproductie in de schijnwerpers
Binnen ons 25 jaar bestaan hebben wij diverse theaterproducties voorzien van onze verlichting en geluidsapparatuur. Variërend van amateurvoorstelling tot een uitverkochte schouwburg; wij maken voor elke theaterproductie een productie op maat. Omdat alle producties en voorstellingen zeer van elkaar verschillen, overleggen wij met u over de wensen en eisen. Ons uitgebreide verhuurassortiment kan elke productie voorzien van de noodzakelijk benodigdheden en we kunnen natuurlijk net dat beetje extra geven om uw productie flink in de schijnwerpers te zetten.

Onze specialisten staan voor u klaar
U kunt bij ons ook terecht voor de exclusieve vormgeving van de theaterproductie, het transport en de installatie van onze apparatuur en de bediening ervan. De professionele werknemers van EMSEQ Audiovisuals helpen u graag met de verschillende stappen die horen bij het plannen van uw theaterproductie. Wij zorgen voor de verhuur van de juiste verlichtinggeluidsapparatuurtruss-systemen en we verhuren  professionele video apparatuur

Voor allerlei evenementen
U kunt ons terug vinden bij allerlei evenementen in Nederland en Duitsland. Zo hebben wij ook ervaring in het werken op beurzen, sportevenementen, vergaderingen, bedrijfspresentaties en festivals. Dit is ook de reden dat wij een ruim assortiment aan producten hebben. Voor verhuur van verlichtinggeluidssystemen en video projecties; u kunt bij EMSEQ Audiovisuals altijd terecht.

Vrijblijvende offerte
EMSEQ Audiovisuals is altijd bereikbaar om te helpen met het voorbereiden van uw evenement. Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u direct contact met ons opnemen. Wilt u in de schijnwerpers worden gezet? Bel dan naar 0544 37 66 88 of mail naar rental@emseq.nl. 

Producten