Presentaties

Compleet verzorgde presentaties
Om uw presentatie extra in de schijnwerpers te zetten kunnen wij u helpen met al onze gespecialiseerde materialen. Van trussen tot tv-schermen en van hoogwaardige geluidsapparatuur met diverse headsets tot prachtige verlichting en professionele beamers. Wij zorgen ervoor dat uw presentatie er krachtig en professioneel uit komt te zien. Wij weten hoe belangrijk een presentatie voor u kan zijn en snappen dat u zich wilt onderscheiden door net dat beetje extra te geven.

Onze specialisten staan voor u klaar
De professionele werknemers van EMSEQ Audiovisuals helpen u graag met de verschillende stappen die horen bij het plannen van een professionele presentatie. Niet alleen zorgen wij voor de verhuur van de juiste verlichtinggeluidtruss en video apparatuur. U kunt bij ons ook terecht voor de exclusieve vormgeving van uw presentatie, het transport en de installatie van de producten en de bediening ervan.

Voor allerlei evenementen
Wij hebben ervaring met presentaties door heel Nederland. Zo hebben wij ook ervaring in het werken aan bedrijfspresentatiesbeurzen, vergaderingen, sportevenementen, concerten en musicals. Dit is ook de reden dat wij een zeer ruim assortiment aan producten hebben. Van de verhuur van verlichting tot geluidssystemen; u kunt bij EMSEQ Audiovisuals altijd terecht.

Vrijblijvende offerte
EMSEQ Audiovisuals is altijd bereikbaar om te helpen met het voorbereiden van uw presentatie. Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u direct contact met ons opnemen. Laat ons uw zorgen verlichten en bel naar 0544 37 66 88 of mail naar rental@emseq.nl.

Producten