Podium huren

Verhuur van een podiumoverkapping door EMSEQ Audiovisuals
Emseq Audiovisuals zorgt voor de verhuur van een hoogwaardig overdekt podium. Dus klop voor de verhuur van een podium overkapping aan bij Emseq Audiovisuals. U krijgt van ons niet alleen de beschikking over hoogwaardige apparatuur maar wij helpen u ook met het transport en de installatie. Bij ons kunt u terecht het huren van overdekte podia dat aan uw vereisten kan worden aangepast. Bovendien krijgt u een statistisch rapport van onze TÜV gekeurde podium overkapping. De overkapping wordt geplaatst met een podiumhoogte van 1 meter, een kap hoogte van 6,5 meter en een oppervlakte van 10x8 meter. Onze geweldige podium overkapping is een lust voor uw oog! 

Bekijk ons uitgebreide aanbod
U kunt bij Emseq Audiovisuals terecht voor meer dan alleen de verhuur van een overdekt podium. Ook als het aankomt op verlichtinggeluidsapparatuur en trussing kunt u bij ons terecht. Door enkel high-end producten aan te bieden die de nieuwste technologieën gebruiken kunnen wij u een optimale kwaliteit garanderen. Onze professionals helpen u graag met het selecteren van de juiste producten voor uw evenement.

Procesbegeleiding
Onze ervaren medewerkers staan klaar om u gedurende het hele proces te helpen. Zoekt u hulp over de verhuur van een goed overdekt podium? Weet u niet precies welke geluidsapparatuur u nodig heeft? Onze professionals helpen u van A tot Z met het inzetten van het assortiment tijdens uw evenement. Van de vormgeving tot het transport en van de installatie tot de bediening.

Bel ons gelijk
Neem nu contact op door te bellen naar 0544 – 37 66 88 of mail naar rental@emseq.nl. Of gebruik het contactformulier op de Contact pagina. Wij helpen u met advies of een vrijblijvende offerte.

Producten