Over ons

EMSEQ Audiovisuals is een internationaal opererende onderneming in lichtgeluidvideotruss en podia verhuur. Met ruim 25 jaar ervaring bieden wij naast gedegen vakkennis tevens professionele creativiteit binnen de audiovisuele branche. 

Wij zorgen voor service op maat: exclusieve vormgeving van uw muzikale en/of bedrijfspresentatie, transport, installatie en bediening van de door u gewenste apparatuur. Door de ontwikkelingen binnen onze branche nauw te volgen zorgen wij er voor om de nieuwste technologieĆ«n in huis te hebben. EMSEQ Audiovisuals werkt uitsluitend met producten en apparatuur uit het hoogste segment van de markt.

1985

1985: In dit jaar besluit Berty Emaus om vanuit zijn drive-in show als hobby over te stappen naar het leveren en verhuren van professionele audiovisuele producten. Vooral in deze tijd was audio het meest gevraagde materiaal. Om die reden is de toevoeging Geluidsverzorging achter de bedrijfsnaam EMSEQ ontstaan. 

1986

Het bedrijf verhuist naar Lichtenvoorde. EMSEQ Geluidsverzorging huurt voor het eerst een magazijn in Lichtenvoorde met een oppervlakte van 50m2. Het kantoor is in deze tijd nog steeds aan huis. 

1991

Nadat er in de eerste jaren veel met eigenbouw luidsprekers en versterkers werd gewerkt kon er in 1991 geĆÆnvesteerd worden in professionele luidsprekers van Bose. Ook werd de apparatuur steeds meer in flightcases verpakt en de bekabeling van professionele konnektoren voorzien.

1995

Door de gestage groei is voor EMSEQ Geluidsverzorging het gehuurde magazijn wederom te klein geworden. Hierdoor verhuist het magazijn naar Vragender, waar een ruimte van 100m2 beschikbaar kwam. 

2000

De bouw van een nieuw pand aan de Mercatorstraat in Lichtenvoorde wordt gestart.

2001

Het nieuwbouwpand van 300m2 wordt opgeleverd. EMSEQ Geluidsverzorging beschikt nu over 300m2 magazijn ruimte in twee etages en 100m2 kantoor en showroomruimte. Ook zijn verhuurkluizen gerealiseerd waar de klant de gehuurde materialen in kan retourneren. 

2002

EMSEQ Geluidsverzorging wordt officieel Bose PRO Partner. Hiermee verwerft EMSEQ Geluidsverzorging de regio Achterhoek als exclusief leverancier van professionele Bose producten.

2005

De standaard bestelbus wordt te klein door de steeds grotere verhuuropdrachten. Naast een nieuwe bestelbus wordt een nieuwe 9 tons vrachtauto aangeschaft. 

2011

Na 27 jaar actief te zijn in het vak wordt er besloten om de complete huisstijl te vernieuwen. De naam EMSEQ Geluidsverzorging wordt verandert in EMSEQ Audiovisuals. Ook in dit jaar komt Yourick Emaus als de volgende generatie bij Emseq Audiovisuals in het bedrijf werken. 

2012

EMSEQ Audiovisuals introduceert een nieuw product in het assortiment. Naast de algemene producten zoals geluid, licht en beeldapparatuur is EMSEQ Audiovisuals nu ook leverancier van overdekte podia gemaakt van truss constructies. Deze podium overkapping wordt ondergebracht onder artikelgroep podia.

Producten