Lichtshow huren

Voor de verhuur van uitstekende verlichting
Emseq Audiovisuals verzorgt de verhuur van  verlichting en geluidsapparatuur. Als u een bedrijf zoekt dat de verhuur van moderne verlichting aanbiedt bent u bij Emseq Audiovisuals aan het juiste adres. Wij werken alleen met high-end apparatuur dat gebruik maakt van de nieuwste technologie├źn. Zo kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. De verhuur van de juiste verlichting is iets dat wij u dan ook gerust aan kunnen bieden. Of het nu gaat om het huren van PAR-spotsLED-verlichting, dimmers of de verhuur van intelligent licht zoals movingheads en lasers; Wij hebben het allemaal in huis! Dus wilt u een lichtshow huren, neem dan gerust contact met ons op.

Voor allerlei evenementen
U kunt ons terug vinden bij allerlei evenementen in de Achterhoek en de Randstad. Zo hebben wij ervaring in het werken aan popfestivalsbeurzen, vergaderingen, sportevenementen en musicals. Dit is ook de reden dat wij een ruim assortiment aan producten hebben. Van de verhuur van verlichting tot geluidssystemen; u kunt bij Emseq Audiovisuals terecht.

Onze specialisten staan voor u klaar
De professionele werknemers van Emseq Audiovisuals helpen u graag met de verschillende stappen die horen bij het plannen van een evenement. Niet alleen zorgen wij voor de verhuur van de juiste lichtshow. U kunt bij ons ook terecht voor de exclusieve vormgeving van het evenement, het transport en de installatie van de producten en de bediening ervan.

Wij helpen u graag
Emseq Audiovisuals is altijd bereikbaar om te helpen met het voorbereiden van uw evenement. Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u direct contact met ons opnemen. Aarzel daarom niet en bel naar 0544 37 66 88 of mail naar rental@emseq.nl. Wij hebben eventueel ook een contactformulier op de contact pagina.

Producten