Geluid huren

Emseq Audiovisuals specialiseert zich in geluidsapparatuur verhuur
Vindt professionele geluidsapparatuur in de verhuur bij Emseq Audiovisuals. Emseq Audiovisuals heeft voor u de geluidsapparatuur in de verhuur. Wij verhuren geluid van hoog niveau. Van mengtafel en microfoons tot speakers en monitoren. In combinatie met onze zeer ervaren geluidsmensen klinken onze PA-sets als een klok! Bekijk daarom nu ons assortiment om een indruk te krijgen. Niet alleen verhuren wij geluidsapparatuur, maar ook andere onderdelen die nodig zijn voor het succesvol organiseren van een evenement. Wat dacht u van podiatheater- en festivalverlichting of de benodigde kabels?

Voor alle soorten evenementen
U kunt bij ons terecht voor alle soorten evenementen. Van groot tot klein, de medewerkers van Emseq Audiovisuals helpen u graag. Zo hebben wij ervaring in de geluidsapparatuur verhuur voor evenementen zoals feesten, congressen, beurzen en toneelstukken. Wij kunnen u bovendien helpen in het ontwikkelen, transporteren, installeren en opereren van de apparatuur.

Hoogstaande producten
De producten in ons assortiment zijn allemaal van de hoogste kwaliteit. Met ons oog altijd op de nieuwste ontwikkelingen zorgen wij dat Emseq Audiovisuals gebruik maakt van de nieuwste technologieën. Dit zullen u en uw gasten ook merken tijdens uw evenement. Voor geluidsapparatuur verhuur zit u dus goed bij ons.

Bestel meteen
Wacht niet en neem nu contact met ons op. Wij kunnen u helpen met het geven van advies of het opstellen van een vrijblijvende offerte. U kunt op de Contact pagina een contactformulier vinden, of stuur een e-mail naar rental@emseq.nl. Bellen kan natuurlijk ook naar 0544 – 37 66 88.

Producten