Festivals

Sprankelend geluid!
Geluid mixen is een zeer vakkundig beroep dat je alleen kunt leren door heel veel ervaring op te doen. Ook wij hebben het vak geleerd met vallen en opstaan. Met meer dan 25 jaar ervaring op zak weten wij als geen ander hoe we de balans van geluid goed kunnen mixen en hebben we de beste geluidsapparatuur voorhanden om dit te bewerkstelligen. We houden ons keurig aan de wettelijke geluidsnormen en we kunnen festivals van 500 tot wel 10.000 bezoekers voorzien van sprankelend geluid.

Een visuele beleving
Waar het vroeger nog ging om welke bands er kwamen optreden gaat het tegenwoordig hoofdzakelijk om de beleving en sfeer van een festival. Een podium met een paar hekken eromheen is niet meer voldoende. EMSEQ Audiovisuals is zich hier ten zeerste van bewust en heeft hierdoor veel ervaring opgedaan met het opstellen van uitgebreide lichtplannen. We verhuren van lasers tot  videowall en van movingheads tot beamers. Ook verhuren wij diverse  special effects zoals confetti kanonnen en vlammenwerpers. Met al onze ervaring en materialen kunnen wij er samen met u voor zorgen dat uw festival een geweldige beleving word!

Soorten en maten
De professionele werknemers van Emseq Audiovisuals helpen u graag met de verschillende stappen die horen bij het plannen van een festival op maat. Wij zorgen voor de verhuur van de juiste verlichtinggeluidsapparatuurtruss-systemen en bieden de optie tot diverse lichtplannen. Ook hebben wij een prachtige podium overkapping in de verhuur van 10 meter breed en 6,5 meter hoog.

Vrijblijvende offerte
EMSEQ Audiovisuals is altijd bereikbaar om te helpen met het voorbereiden van uw evenement. Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u direct contact met ons opnemen. Wilt u in de schijnwerpers worden gezet? Bel dan naar 0544 37 66 88 of mail naar rental@emseq.nl. 

Producten