Concerten

Concerten om van te genieten!
Iedereen heeft het wel eens mee gemaakt; een concert waarbij het geluid niet mooi in balans is. Geluid mixen is dan ook echt een vak apart. Geen zaal is hetzelfde, de akoestiek is overal anders en ook geen band of popgroep speelt hetzelfde. Geluid mixen is een zeer vakkundig beroep dat je alleen kunt leren door heel veel ervaring op te doen. Ook wij hebben het vak geleerd met vallen en opstaan. Maar met inmiddels vele jaren ervaring op zak weten onze geluidstechnici als geen ander hoe ze de balans van geluid goed kunnen mixen en hebben we de beste geluidsapparatuur voorhanden om dit te bewerkstelligen. We kunnen zalen van 200 tot wel 5000 bezoekers voorzien van sprankelend geluid.

Muziek is een beleving
Naast een goed geluid hoort natuurlijk ook een goed lichtplan. We hebben vele diverse armaturen op voorraad. Van movinghead tot laser en van beamer tot de nieuwste LED-verlichting. Onze lichttechnici sturen de lampen aan en vormen een geheel met de muziek. Met de verhuur van ons geluid- en lichtassortiment maken we van elk concert een memorabele beleving.

Soorten en maten
De professionele werknemers van EMSEQ Audiovisuals helpen u graag met de verschillende stappen die horen bij het plannen van een concert op maat. Wij zorgen voor de verhuur van de juiste verlichtinggeluidsapparatuurtruss-systemen en bieden de optie tot groot formaat  video projecties. Ook hebben wij diverse podium voorzieningen.

Vrijblijvende offerte
EMSEQ Audiovisuals is altijd bereikbaar om te helpen met het voorbereiden van een concert. Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u direct contact met ons opnemen. Wilt u een concert in de schijnwerpers zetten? Bel dan naar 0544 37 66 88 of mail naar rental@emseq.nl. 

Producten