Beurspresentatie

Compleet verzorgde beurspresentaties
Om uw bedrijf op de beurs in de schijnwerpers te zetten kunnen wij u helpen met al onze gespecialiseerde materialen. Van trussbouw tot tv-schermen en van hoogwaardige geluidsapparatuur tot prachtige verlichting. Wij zorgen ervoor dat uw beursstand er prachtig uit komt te zien en u uw bedrijf professioneel kunt presenteren. Wij weten hoe belangrijk een beurs voor uw bedrijf kan zijn en snappen dat u op zoek bent naar een onderscheidende beurspresentatie.

Onze specialisten staan voor u klaar
De professionele werknemers van Emseq Audiovisuals helpen u graag met de verschillende stappen die horen bij het plannen van uw beurs. Niet alleen zorgen wij voor de verhuur van de juiste verlichtinggeluidtruss en video presentaties. U kunt bij ons ook terecht voor de exclusieve vormgeving van het evenement, het transport en de installatie van de producten en de bediening ervan.

Voor allerlei evenementen
U kunt ons terug vinden bij allerlei evenementen in heel Nederland. Zo hebben wij ook ervaring in het werken aan bedrijfspresentatiesbeurzen, vergaderingen, sportevenementen, concerten en theaterproducties. Dit is ook de reden dat wij een zeer ruim assortiment aan producten hebben. Van de verhuur van verlichting tot geluidssystemen; u kunt bij Emseq Audiovisuals altijd terecht.

Vrijblijvende offerte
Emseq Audiovisuals is altijd bereikbaar om te helpen met het voorbereiden van uw evenement. Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u direct contact met ons opnemen. Laat ons uw zorgen verlichten en bel naar 0544 37 66 88 of mail naar rental@emseq.nl. 

Producten