Bedrijfspresentatie

Bedrijfspresentaties door professionals
Een bedrijfspresentatie geeft u niet dagelijks en daarom wilt u alles uit de kast halen om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Emseq Audiovisuals kan u helpen dit zo professioneel mogelijk aan te pakken. Zo verhuren wij bijvoorbeeld grote projectieschermen met een krachtige beamer voor video- en powerpoint presentatiestrussen met prachtige sfeerverlichting, draadloze microfoons en/of headsets en tv-schermen om bijvoorbeeld uw bedrijfsfilm te laten zien. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche en maken voor elk bedrijf een presentatie op maat. Wij weten hoe belangrijk een presentatie voor uw bedrijf is en snappen dat u op zoek bent naar een onderscheidende bedrijfspresentatie die precies voldoet aan uw wensen.

Onze specialisten staan voor u klaar
De professionele werknemers van Emseq Audiovisuals helpen u graag met de verschillende stappen die horen bij het plannen van uw bedrijfspresentatie. Nadat we met u gesproken hebben over uw wensen denken we graag met u mee over hoe we de uitstraling naar een hoger niveau kunnen tillen. Niet alleen zorgen wij voor de verhuur van de juiste verlichtinggeluidtruss en video presentaties. U kunt bij ons ook terecht voor de exclusieve vormgeving van het evenement, het transport en de installatie van de producten en de bediening ervan.

Voor allerlei evenementen
Van de verhuur van verlichting tot hoogwaardige geluidssystemen, wij hebben voor elk type evenement een oplossing op maat. Dit is ook de reden dat wij een zeer ruim assortiment aan producten hebben. Van beurspresentaties tot popconcerten; wij hebben de juiste apparatuur in huis om uw evenement te professionaliseren.

Vrijblijvende offerte
Emseq Audiovisuals is altijd bereikbaar om te helpen met het voorbereiden van uw evenement. Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u direct contact met ons opnemen. Laat ons uw zorgen verlichten en bel naar 0544 37 66 88 of mail naar rental@emseq.nl. 

Producten